Bred kompetens
Välkommen till Söderbergs Advokatbyrå

Brottmål Göteborg

Med lång erfarenhet och bred kompetens kan vi erbjuda en stor mängd juridiska tjänster för dig och ditt företag.

Ditt biträde vid brottmål

Vår advokat ställer upp som ditt biträde vid brottmål och erbjuder sin kompetens inom flertalet områden. Av oss kan du få professionell juridisk rådgivning gällande allt från olovlig körning till mord. Vi finns tillgängliga dygnet runt för att svara på dina frågor.

Vid brottmål är det alltid en fördel att anlita en kompetent advokat som kan biträda dig under hela processen. Vi erbjuder juridiskt rådgivning och finns vid din sida genom förundersökning, polisförhör, samt i domstol. Att vara åtalad för ett brott kan vara väldigt mödosamt, men vi har den kompetensen som behövs för att biträda våra klienter genom olika rättsprocesser.

Tillgänglighet är något vi värdesätter högt och du kan därför komma i kontakt med oss närhelst. Vid enklare konsultationer är rådgivningen gratis, i övriga fall gäller rättshjälpstaxa. Fördelen med vår advokatbyrå är att vi svarar på dina frågor även efter kontorstid. Detta betyder att ifall det dyker upp akuta problem kan du alltid skicka ett mail eller ringa oss för juridisk rådgivning.

Vårt kontor ligger centralt på Avenyn i Göteborg och ifall du vill besöka oss är det lätt att hitta hit. Du kan även kontakta oss via mail eller telefon för brottmål göteborg eller annan akut juridisk rådgivning.

Söderbergs Advokatbyrå AB

Vårt kontor finns centralt på Avenyn i Göteborg och du är välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.


SÖDERBERGS ADVOKATBYRÅ AB ENGELBREKTSGATAN 28 411 37 GÖTEBORG