Bred kompetens
Välkommen till Söderbergs Advokatbyrå

Familjerätt Göteborg

Med lång erfarenhet och bred kompetens kan vi erbjuda en stor mängd juridiska tjänster för dig och ditt företag.

Juridisk rådgivning vid familjerätt

Vår advokat kan hjälpa er att lösa de tvister som ofta uppstår i samband med familjerätt. Vi har den kompetens som krävs för att göra en oberoende bedömning utifrån föräldrarnas förutsättning och barnets bästa.

Familjerätt är ett svårt område med många känslor inblandade. Vår advokat kan ge juridisk rådgivning och hjälpa er genom processen. Vi utgår från föräldrarnas önskemål och förutsättningar när det kommer till vårdnad och umgänge. Barnets bästa är vad som kommer att stå centralt under processen och vi har den kompetens som krävs för att kunna göra ett oberoende utlåtande. Vi kan även hjälpa våra klienter med ensam vårdnad om det finns misshandel med i bilden.

Vi biträder våra klienter inom alla aspekter av familjerätt, från äktenskapsskillnad till vårdnad av barn. Vår advokat är alltid tillgänglig för dig som klient och du kan när som helst ta kontakt om det uppstår frågor, även på kvällar och helgar. Vid enklare juridiska konsultationer är rådgivningen kostnadsfri, i svårare fall gäller rättshjälpstaxa.

Vill du komma i kontakt med oss ligger vårt kontor centralt på Avenyn i Göteborg. Du är även välkommen att ta kontakt med oss på telefon eller mail, vi svarar dig så snabbt som möjligt. Vårt mål är att alltid vara tillgänglig för våra klienter när frågor uppstår.

Söderbergs Advokatbyrå AB

Vårt kontor finns centralt på Avenyn i Göteborg och du är välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.


SÖDERBERGS ADVOKATBYRÅ AB ENGELBREKTSGATAN 28 411 37 GÖTEBORG